Kuvagalleria

Tässä kuvagalleriassa esitettävät kuvat on optimoitu kooltaan nettisivujen latautumisen nopeuttamiseksi. Jos tarvitset johonkin julkaisuun alkuperäisiä täyden resoluution kuvia, ota yhteyttä klubin tiedotusvastaavaan oheisen painikkeen avulla.

LC Toijala/Akaa yhdessä LC Toijala ja LC Toijala/Arvo Ylppö klubien kanssa kävi 28.10.2020 pystyttämässä Toijalan sankarihaudoille talviristit ja kynttilälyhdyt.

Talviristit ja kynttilälyhdyt valmiina talven tuloon.

LC Toijala/Akaa, LC Toijala ja LC Toijala/Arvo Ylppö klubien ahkerat talkoolaiset sankarihaudoilla. Osa ehti jo poistua paikalta ennen yhteiskuvaa.

LC Toijala/Akaa kävi 23.7.2020 luovuttamassa 12 reppua Hope ry:yn ja Osuuspankin yhdessä organisoimaan reppukeräykseen.

Reput oli valmistettu heijastavasta materiaalista.

LC Toijala/Akaan ja Arvo Ylpön sekä Toijalan Mieskuoron edustajat kävivät 19.12.2018 viemässä Akaan seurakunnan diakoniatyölle jaettavaksi vähävaraisille lapsiperheille 2000 euroa ja yhden joulukinkun. Kumpikin leijonaklubi lahjoitti 1000 euroa ja Mieskuoron kinkkuarpajaisten yksi voittaja halusi lahjoittaa voittamansa kinkun hyväntekeväisyyteen.

Kauden 2019-20 presidentti Timo Leppänen luovuttaa presidentin käädyt kauden 2020-21 presidentti Kimmo Kuuselalle vaihtokokouksessa Saajanmajalla.

Leijonaveljiä kesäkuun 2020 vaihtokokouksessa Saajanmajalla.


Kauden 2018-19 presidentti Paavo Helenius luovuttaa presidentin käädyt kauden 2019-20 presidentille Timo Leppäselle vaihtokokouksessa Tammelan Keppanakellarilla.


Kesäkuun 2019 vaihtokokouksessa pääsimme tutustumaan Forssassa pienpanimo Olutmyllyn tuotteisiin ja tuotantoon.

Kesäkuun 2017 vaihtokokouksessa presidentit Lasse Nieminen ja Voitto Kukkonen pääsivät luovuttamaan, nyt jo edesmenneelle PDG Timo Lehtoselle Pro Ritarin arvon ja tunnukset. Kuvassa myös klubimme nykyinen Arne Ritari säätiön asiamies Seppo Valkama.

Kauden 2019-20 ensimmäinen klubikokous pidettiin veturimuseolla syyskuussa 2019.

Kuvat raivaustalkoista lionveli Jouko Nummisen kesämökiltä

ARS juhlassa maaliskuussa 2019 Seppo Valkama palkittiin Pro Ritarin arvolla ja tunnuksilla.

Talvinen kuva Toijalan sankarihaudoilta. Leijonat pystyttävät talviristit ja kynttilälyhdyt lokakuun lopulla ja huhtikuussa ne taas kerätään kesän ajaksi pois ja tarvittaessa kunnostetaan. Itsenäisyyspäivänä ja jouluaattona paikalliset partiolaiset käyvät sytyttämässä kynttilät jokaiselle sankarihaudalle.

Kuvakooste klubimme kummitytöstä Sri Lankassa

Klubimme on tukenut useiden vuosien ajan Sri Lankan kummityttömme Dulmin koulunkäyntiä. Tukimaksu kattaa paikallisen koulun vuosimaksun ja koulutarvikkeet. Lisäksi olemme lähettäneet hänelle pienen paketin sekä kirjeen kerran vuodessa. Klubimme jäsen Jouko Numminen on myös käynyt Sri Lankassa tapaamassa kummityttöämme.

Vuodesta 1986 Suomen ja Sri Lankan lionit ovat tehneet yhteistyötä auttaen varattomia lapsia heidän koulutuksessaan. Kuluneiden vuosien aikana yli 2500 lasta on saanut oman kumminsa Suomesta. Tällä hetkellä kummilapsia on noin 1100.

Ohjelmasta on poistunut koulunsa ja opiskelunsa päättäneinä lääkäreitä, insinöörejä, opettajia ja suuri joukko erilaisten ammattien harjoittajia. Kummilapseksi hyväksytään pääsääntöisesti 5-14 -vuotias tyttö tai poika, jonka koulumenestys on lupaava. Yleensä nämä lapset ovat isästään orpoja ja perheen toimeentulo on niukka. Perheen kuukausitulot saattavat olla vain 10-40 euroa.

Lisää tietoa Suomen Lions-liiton Sri Lankan kummilapsista löydät tämän linkin kautta.